Anotace: Je to asi neumělecký paskvil... Třeba ho překousnete ;).
Taky ráda cestuješ po cizím těle? Kam ráda jezdíš,
abys zapomněla na to, co se kolem tebe děje? Ono taky
stačí navštívit doktora Chocholouška, on ti poradí...
03.05.2007 22:53:00 | jehlaspichlas
...na světě je to moc složité...rozhodně fádní to nikdo nemáme...možná je to života účel...a jedno vím jistě... štěstí je zvyk, který se musíš naučit pěstovat... :-)
01.05.2007 08:19:00 | Lota
heh kéž by byl Liter plný takových "paskvilů":-)
jenom...budu hnidopich a upozorním tě že pointa se čte "poenta" takže by se to s labyrintem nerýmovalo...ale jinak je to moc fajn:-)
29.04.2007 22:42:00 | paranoidandroid
Takovéhle paskvily budu překusovat ráda :-)
Zoufalec... o kom to může být..? :-)
29.04.2007 20:57:00 | lidus