To je to nejdepresivnější, co jsem od tebe četla...mám pocit, že mi vidíš do hlavy a mluvíš/píšeš za mě, protože takhle minimalisticky, pár slovy, a tak silně bych to vyjadřit nedokázala...opět skvělý.
29.04.2007 21:37:00 | paranoidandroid
to podemnou nemela bejt jako naka rymovacka--mozna to vypada ze bych radoby chtela napsat to v rymech:D-- ale to sou jen pocity,co to ve me vyvolalo-))
29.04.2007 21:16:00 | Adrianne Nesser
realita kazdodenniho zivota..
-a bude hur- ůůů
sme na to sami
kazdej kope sam za sebe
/to je to co me sere/
kdyz to tak vidim
asi vystoupim
29.04.2007 21:15:00 | Adrianne Nesser
Rozcuchaná, polonahá cupuju jim ideje...a oni jdou bez své tváře pět,že se nic neděje.
29.04.2007 21:13:00 | Ayla