Nevzbudili.
Krásně se nám to spí
V nevědomí
Když za nás jiný zapaluje ohně
A hřeje
Na něhu se tak snadno zvyká
Usínání
A pak mě trefí přímo do nosu.:-)
07.05.2007 21:13:00 | Rádoby zoufalá
Já na dálku díky ,díky
02.05.2007 21:45:00 | Vivi.~2
Místo na Petrových Kamenech
už dlouho zamluveno máš.
Souřadnice zasílat nemusím,
určitě tohle místo znáš.
Přeji šťastný let.
30.04.2007 14:07:00 | Mourek
jsme děti země..
(a také hadí plémě..)
každý svou cestou putujem
jsme děti ráje
(ledovec tiše taje..)
a já..zůstávám okouzlen
povidlofka!
30.04.2007 11:12:00 | Bean
/...tak zapalte ohně! Víčka se mi zavíraj únavou..zapalte ohně-já jsem připravena.../
jak jsou na tom děti země netuším, ale Tvá slova jsou krásná...
30.04.2007 11:09:00 | Navire