Anotace: Dobré ráno přeji všem:-)
Poezie psaná pod polštářem má obrovskou literární hodnotu, jak tak koukám.. Já už se sudičkamam chlastat přestala.. Tak nějak byly všechny tři zlé, takže jsem si své tři osudy přiřkla sama, my asociální asexuálové nevěříme ani vlastním sudičkám:)
03.05.2007 16:12:00 | o ...(borůvka)
...s druhou a třetí sudičkou dárek do vínku se snoubí...pravda, hloubka, touha, soucit pro bolest...celoživotní utrpení pro takové člověka... první sudička, však dala sladké opojení a to, to utrpení trochu zmírní...co bys však byla za člověka, kdyby nevnímal s hloubkou, utrpení tohoto světa?...
01.05.2007 09:00:00 | Lota
Víš co by Ti pomohlo?? Vidle a kydat hnůj!!!!!!!!!!!:))) to by Tě přešly myšlenky na poznání... :)))
30.04.2007 21:44:00 | Favi