Bezmezná naděje
Anotace: ...aneb hvězdy opět mají svoji moc...
Bezmezná naděje,
ukrytá na nebi,
v noci skrz závoj tmy,
sestupuje s hvězdami,
na hlavy nás,
nepoučitelných smrtelníků…
Ony zde budou,
my už ne…
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)