Anotace: Byla jsem hodně na dně…a teprve v té chvíli jsem si uvědomila, kolik přátel mám. Děkuji vám za to, že jste mi podali ruce a já mohla vstát. A omlouvám se jednomu z vás, jehož pomoc jsem odmítla….promiň
Co se týká básničky přijde mi napsaná takovou normální formou..prostá slova a tak...ale co se týče myšlenky v ní, je krásná...jestli jsi psala z vlastní zkkušenosti tak ti řeknu že ja jsem na tom byla uplně stejně...a našla jsem svého anděla strážného jako ty...a vděčím mu za mnoho...
08.05.2007 09:44:00 | kukaska
Každý jsme anděl s jedním křídlem, abychom mohli vzlétnout musíme se obejmout..:) to asi určitě znáš, jen se mi to po přečtení vybavilo..krásná básnička:)
01.05.2007 10:31:00 | Terry
Je krááááááááááásnáááááááááááá :-) Taky mam stražneho anděla... :-)
30.04.2007 13:03:00 | Malá Trapka