Vyznání
Vyznání
Chci usínat v Tvých očích
Nechat se unášet v ořechové skořápce
v té nekonečné modři až tam,
kde mě Tvé řasy ukolébají ke spánku
Chci do konce života poslouchat
Tvůj hlas,jak mě spolu s Tvou rukou
provází bytím..
Díky za vše,co jsi mi dala
i za to,co jsi mi vzala
(určitě jsi pro to měla oprávněný důvod)
Díky za život
Za takový,jaký je
Mami..
Komentáře (2)
Komentujících (2)