Šťastnoslzy
Anotace: jednoho bezčasného odpoledne...
Hutně
stromy dýchám
oblohou
letí sny bez iluzí
/ti druzí
letí s mraky dál/
Lehce voní měkké meze
prosty lží
obohou letí
čarokrásní sloni
/rozmarýnou voní
moji krásní vzdušní sloni/
Jímavě zurčí padlým stráním
potoky šťastných slz
na kolena padám
do prachu vnitřích cest
/dokonáno jest
šeptám obloze/
tak křehce, hloupě, uboze
žiju, a jdu dál
/tam, kde západ plál/
vzplálo
moje hutné, lehká a jímavé
štěstí.
Komentáře (3)
Komentujících (3)