Píseň pro skrytého blázna
Anotace: Věnováno skrytému bláznovi zamčenému v podkrovní místnosti, marně se snažícímu vybít okno. Tomu, jenž křičí skrz střechu. Tomu, kterému nikdo nerozumí.
Jednou přijde déšť
a ty opustíš
místo u okna
poběžíš mu vstříc
Jednou přijde déšť
a jeho kapky
budou notami
podkrovního blues
Jednou přijde déšť
ty zahodíš plášť
a necháš se nést
seslanou vláhou
Jednou přijde déšť
odplaví všechny
myšlenky tvých let
a zbydou jen sny
Jednou přijde déšť.
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (0)