Hledám se...
Anotace: Moje báseň..mam ji na svém druhém nicku, na ktery se ted nedostanu..a mam ji rada:D
Hledám se v kouři z ranních cigaret
Ztrácím se v chutích večerního vína.
Umírám po doušcích řvoucího ticha,
kde víly nestačily bdít.
A pak
ve ztrátách bez nálezů
počítám vlastní slzy
co voní
tak trochu hlínou
a hledám,
kde je můj konec
a kde začátek.
a každý ráno znova...
Přečteno 411x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, už ne pernikova princezna
Komentáře (11)
Komentujících (10)