divnýaobyčejný
uvažovala sem
o tom
že bych se
měla sbalit a podniknout
cestu svýho života
tenhle můj film
už přestává bejt
dobrej
ne
už začíná bejt
smutnej
asi
sem to jenom
nečekala
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: Woski
Komentáře (4)
Komentujících (4)