THC
Přežívání v šedi
... zatraceně bledí
neumírejte...
asi Vám není pomoci
... neumřu
nesahejte na mě..
to radši podniknu
...
T ranscedentálně
H lučné
C esty
... se svými červenookými přáteli
no a co lepší
než umírat
... potichu blednout
všude je přeci
tolik barev
tak PROČ
... se upínat k šedé
radši si dám
ještě jednu zelenou
... ať nevyblednu
a toho punkáče
s růžovým čírem
k tomu prosím
...
vyrazíme do přírody
a užijeme si
trochu
...
T iše
H loubavé
C elistvosti
... radši než se
nechat roztrhat
na malý kousky
... toužící po jednotlivostech
ze stupidních reklam
no a co lepší červený oči
... než šedou duši...
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: gallatea
Komentáře (5)
Komentujících (5)