Sen o lásce
Anotace: sen je úplně jiný svět...(my first)
Sbírka:
Kdysi dávno
Když ráno slunce vychází
a odejde noc,
ona ze světa snů odchází
a ztrácí svou moc.
Moc snít o své lásce,
kterou nepoznala,
jak slavík by zpíval,
ona by milovala.
Tak doufá dívka nešťastná,
že až jednou opět slunce vyjde,
ona své štěstí a lásku ze snu najde.
Komentáře (3)
Komentujících (3)