Anotace: ještě že existuje otazník..(my third - dál už to nepočítám)
Sbírka: Kdysi dávno
Nemám, co dodat.....
Snad jen to, že básnička plně vystihuje mé momentální citové rozpoložení, prostě mě dostala...:o)
01.05.2007 19:26:00 | Christiana
No,je to zklamání.Lépe sedět kousek dál,míň by to bolelo.
Stejně neodpoví,asi.To jsou jen mé dedukce. Básnička je to hezky napsaná.Líbí se mi.
01.05.2007 16:49:00 | s.e.n