Červánky
Již se stmívá,
a drzý spánek,
se pomalu dostavuje,
když hlava klimbá ,
a s víčky zvolna težkne,
Na nekonečné poušti,
už jen červánků pár,
dávají slunci sbohem,
jsou záplatou bolavých spár,
spár na puklých srdcích,
která se poranila,
o jejich čarovnou krásu...
z nebeského půvabu..
Komentáře (4)
Komentujících (4)