Ta zlá
tak te´d už seš v tom
tak te´d už tě pohlitila
ta pavučina
ta zlá
ta pavučina
láska
nechápeš
jak prostor se dokáže rozprostírat
u každého jinak
uteč prosím
zapomeń a uteč
nevěř že vykvete
prosím
odtrhni se
uteč
ne
ne
ne
nemůžu
to ona
ta zlá
ta láska
vysává
sílu žít pro jiného
Komentáře (1)
Komentujících (1)