to Adrianne Nesser:
no asi de o to,že je to trend doby..být jiná a nebejt stádo..teda já odmítam bejt stádo..asi to byla trochu kritika masy lidí..možná..??..možná taky ne..
02.05.2007 15:47:00 | veronika
zajimava, nezajimava..hlavni je bejt sva..delat si co chces..a neplejtvat casem..kdyz chces bejt zajimava-bud!:)
ale tu basen chapu..takze vim ze nejde jenom o to estli ses zajimava nebo ne..de i ten pocit co..?..o to jak te videj ostatni a vidis ty je...
tohle je na dlouho:)a ja ted vubec nevim jak bych to rekla:)
snad jenom: drz se!
01.05.2007 21:42:00 | Adrianne Nesser
aha napsala jsem to trochu divně...myslela tím, že si nemusíš hrát na to, že jsi zajímavá, protože podle těch pár řádků je jasný, že JSI..:-)
01.05.2007 21:30:00 | paranoidandroid