Anotace: Jak může život malé šťastné víly zpackat jedna vyhláška...
Z líce bledé setři slzy,
jednou vrátí se Tvůj čas,
z parlamentu velmi brzy
divé ženy půjdou zas!
Vyhláška se inovuje,
v lese budeš tančit jen...
Cítíš? Nový vítr duje...
Zas budeš snít vílí sen!
Něžnou vílou budeš zase,
co se loukou roztančí,
přihlížet budu té kráse
o cit lásky bohatší!
03.05.2007 11:15:00 | Kozoroh 1
Nechci psát komentář k vyhláškám a nařízením.....
Velmi pěkně zveršovaná, nechybí humor, ani pointa.
02.05.2007 08:36:00 | frany73
..taková vyhláška..to je velká věda ...i pro medvěda..
..jak dostát závazkům doby..a nepřijít i o svůj kožich.. ..starý.. :-)))
01.05.2007 21:04:00 | isisleo
To jsou ty jejich věčné vyhlášky a podobné nesmyslné kraviny...:-) Jak jsi na to přišla?
01.05.2007 20:47:00 | lidus