Nezvykat si na bolest ... řekni Levandulko, jde to? Jde to alespoň na chvíli? Poraď mi nějaký tipy, triky .... Já vím, že každý na to musí přijít sám, někdy je to opravdu moc těžké, kdy si člověk skutečně zoufá a záchrana není v dohlednu ...
06.05.2007 11:23:00 | NikitaNikaT.
... na něco si zvykat .. je svým způsobem jistá rezignace (alespoň v této básni) ... leč konec je parádní !
02.05.2007 10:39:00 | Alci
S ubíhajícím časem /životem/ pociťujeme stále větší vděčnost za spatření rozbřesku počínajícího dne.
Básnička je krásná.
02.05.2007 08:23:00 | s.e.n