Černý anděl
Uprostřed cesty,
mezi ničím a nicotou,
sestoupil anděl,
s černými křídly,
a zašeptal poutníku do ucha,
„ Poleť se mnou,
do nebe to nebude,
do pekla cestu neznám…“
Jen napřáhl ruku…
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)