Kopretina
Anotace: všechny krásy světa...
zrodila se kopretina
ze semínka vyrostla
bude krásná sněžně bílá
čistá panna nevěsta
zrodila se krása světa
z vody slunce zrozena
byla blesky vynechána
zem kol ní je spálená
zrodilas se z vůle boží
ze země nám vyrostla
ať nás těší její krása
okem lidským spatřena
zrodila se v špatné době
ze sídliště znavena
dívej!naše kopretina
proč nám jenom zešedla?!
zrodila se aby žila
aby nás tu potěšila
aby radost rozdávala
a teď je celá zchvácená
zrodila se v špatné době
zrodila se v pekle samém
zrodila se málem králem
a s kopretinou je dnes ámen
Komentáře (0)