Smrt
Anotace: další z děl který se ke mě moc nehodí...
Smrt-život uvadá
duše pryč letí.
Štěstí nyní upadá,
smrt bere dospělé i děti.
Přichází rychle a sama,
většinou bez cizí pomoci.
Nebaví se s náma,
zda chceme býti její otroci.
Prstem ukáže,
nikoho se neptá.
Lano kolem krku uváže
Smrtka,osoba to křehká.
Komentáře (2)
Komentujících (2)