Když v Londýně prší
Anotace: Malá vzpomínka na Anglii
Když v Londýně prší
Skáčeme po kočičích hlavách v lijáku
Zrovna jdeme z nedalekého bijáku
V ruce složený kostkovaný deštník z druhé ruky
Na nohách kotníkové Conversky a kalhoty s puky
Fish and chips dáme si k večeři
Padající kapky hladinu Temže rozčeří
Když oba jsme už na kost mokří
Najednou se z mraků slunce noří
Svítí na vitríny Giorgio Armani,Hugo Boss
Rozhodl ses,že půjdeš radši bos
Můžeme jet taxíkem,Doubledeckrem i metrem
My však radši projdeme se anglickým světem
"A co teď?Kam půjdeme příště?"
"Můžeme jít do parku nebo na golfové hřiště.."
Najednou však opět zatáhne se
Rychle k cihlovému domu schováme se
"Mám tě rád."
Začnu se ti tiše smát
"Víš o tom,že by z tebe měl Shakespeare radost?
Pojď si radši do víru města užívat mladost!"
Nuže až pojedete do Londýna,když ho bude déšť bičovat
Zkuste se také,poanglicku,ze života radovat
Komentáře (1)
Komentujících (1)