Smutná kráska

Smutná kráska

Anotace: Smutná a bezbraná, krásná a bezcitná. Plachá a ulhaná, věrná a prokletá. To je Smutná kráska.

Byla moc krásná,ale tak smutná.
Jenomže lidem to bylo putna.
Nevšímají si že má lesklé oči.
Hlava jí bolí,svět se sní točí.
Chtěla by býti jinou.
Moc si si přeje býti milou.
Ale to však,není jednoduché.
Když ostatní lidé jí posuzují tak zle.
Ukazují si na ní a říkají,
"koukej te na tuhle tu.
Nesnáší ze srdce tu hnusnou větu.
Muži se na ní koukají jako na kus žvance.
Našla pomoc na internetové stránce.
Autor Donicia, 02.05.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel