Pohrdání
Anotace: Líbilo se mi moc Písmenkování od Cecilky,tak sem též něco splodil.Není to vůbec dobrý a nelíbí se mi to.Ale i přesto Vám to ukážu
P olovina mého srdce,
h O rečně hanobí,
zc H átralost mých citů.
záh R obní okolí,
chla D ností malachitů,
pomáh Á pohřbívat,
strádá N í linorytů,
s čekán Í m
Komentáře (0)