Kolik? Kolik Ještě?
Kolik Ještě, Ptám Se Tebe
Musí Spadnout Kapek z Nebe
Pro Pocit Štěstí
z Tance v Letním Dešti
Kolik? Kolik Ještě?
Kolik Ještě Vět
Mám Vzít Zpět
Abysme Se Smáli
A Pořád Se Neptali
Kolik? Kolik Ještě?
Jako Já Teď Deště
když s ním tančím sám
Komentáře (1)
Komentujících (1)