tak to ti reknu hned..kdyz se to nezmenilo do ted.. tak uz asi tezko..
my sme pro ne 'odpad', de jim jen o to neco odvykladat,odsedet si to, no a sem tam nekoho potopit,..a este za to maj malo prachu..tak proc by se meli namahat, aby se mel nekdo lip nez oni?
21.05.2007 00:03:00 | Adrianne Nesser
Asi nebude a víš proč? protože lidi se nemění(i když se často říká že jo)..:(
04.05.2007 19:12:00 | paranoidandroid