Bože jim dej......
Štěstí mladosti
Chvíli
Před prvním májem
Stál jsem pod hvězdami
než ozval se klakson
Zamával jsem
A pak zůstal sám...
Měsíc se vyptával
Jaký že má úsměv
A já jen mávnul na pozdrav
Měl jsem před očima její rozzářené oči
Očekávání mladé a krásné ženy
Se kterou o všem dá se povídat
a která umí francouzsky
Má ráda hudbu i obrazy
Zná Munchův Křik
I Rodinovo Pole s levandulemi
Četla Džibrána
a jistě umí
i obyčejně žensky snít....
O záclonkách a květině
O dětech
a kolik by jich chtěla mít
Sní jistě o Lásce
O té radostné nekonečné záři
Co ze srdce a z duše vychází
Jistě se ráda vodí za ruku...
Touží po sladkém milování
A ví jistě mnoho o tom všem
co Ženy vědět by o sobě měly
Štěstí mladosti
Mávám jim na cestu životem
a šeptám tiše..."Šťasnou Lásku!"
prosím
.........Bože jim dej...
Komentáře (2)
Komentujících (2)