co dodat....mě ten konec tak nějak..vzal..
A je jim to taky jedno.
14.08.2007 18:09:00 | Lisa Kloboučková
Je to smutný :o) a mám takovej ten pocit, že to nevadí, že to jedno, že jde život dál, že takovejch letců vzduchem jěště bude. Zvláštní.. už tě mám v oblíbeých autorech ;o)
02.08.2007 12:51:00 | W.O.K.O.