Chytám čas
Něžná zeleň
rodící se z jara
za měsíc
bude už stará
stejně jako
nalité pupeny
si projdou
své proměny
a kočku s koťátky
máš tady nazpátky..
Jen modř na nebi
zase nic nepoví
a pár vrásek
smyju za zrcadlem,
to jen tak
spolu si hrajem
čas a já
a duše má
toulavá..
Komentáře (5)
Komentujících (5)