Toulání
Žlutá pole a vůně trávy,
lesy na obzoru u Opavy,
v bezpečnostním pásu kryta sklem
sleduji tu krásu za oknem
a rytmus potulných balad,
co zní z repráků,
někdy bere dech,
to koukám do mraků
kde nad ptáky jiskří letadla,
bláznivá myšlenka mě napadla
- s tebou, jen s tebou do jednoho nastoupit,
a zažít ve výškách nadzvukový klid...
a štíty hor sledovat pod sebou
a letět bez cíle, to blázni dovedou ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)