Je to tak.Touha a sny nás provází celý život.
A ke stáru jsou ještě silnělší,ač cítíme,že se od cíle touhy vzdalujeme.
17.08.2007 05:51:00 | s.e.n
ač nejsem Ulrika...
po ruce toužím starce
co slavnou sepsala kdys ódu
na Vesmír, Lásku, na Přírodu,
kde Mefisto zamít reklamaci
na věčnou prodlevu okamžiku,
tou rukou pak sáhnout na Ulriku
a smířen již, čekat na kremaci...
***:o)
Jiří senior
16.08.2007 09:56:00 | j.c.