bezejmenná
kolikrát si ještě vzpomenu
na ten karmínový šátek
kolem tvého pasu,
když s větrem tančili jste
pro mne v rytmu deště
byl tenký jak papír,
co nepopsal ho
v předvečer posledního
ovínění
básník ?
***********
Tu píseň natřikrát
pod okny
ti volal
Do ozvěn kamelotů
Noc mu byla svědkem
a mlčky si klepala
Prstem o hvězdy,
Že zůstává
I napotřetí
zavřené
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (0)