Těžký dospívání
Anotace: Jak jinak chcete vycházet s pubescentem?;)
vybírat rozinky z müsli,
učit se všechno par coeur;
nosit pletený náramky z trávy
a myslet si, že život není fér.
čekat za sucha na duhu,
malovat svět jen černobíle;
vědět, že když se nedaří stačí dát pauzu
a zahazovat růžový brýle.
rozbíjet zrcadla pohledem,
svým tělem muže mást;
mít dlouhý šaty a mušle na krku,
polaskat a pomilovat písečnou pláž.
Za úplňku vycenit zuby
a milýho surově pokousat;
být svá a nenechat se spoutat,
ach, to moje dospívání...
...chci svobodu!!
Komentáře (2)
Komentujících (2)