touha
v kalnejch očích
máš utracenej den
v kožichů mrtvejch srn
nahá se točíš
tu sladkou vuní krve
nedostaneš z vlasů ven
tvuj nehet jak trn
řeže mi do zad
tvůj čárovej kód
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry
Komentáře (3)
Komentujících (3)