Kroky ve tmě
Anotace: trochu dekadence
Skálopevně přesvědčen
lámu zuby kámen,
do Adama vysvlečen
objímám tě kolem ramen.
Chmurná cesta k rozbitému loži,
světlonoš rozsvěcuje město.
Bludný měsíc
vrata ozářil,
známého domu.
Tam sladké chvíle
plynou jako dny,
bezesné noci v tuposti.
Koketní smích žen
zanedbaných nudou,
mastné si češou
navzájem vlasy.
Plná hrdla,
v špíně leží,
spoře oděny
odporné jsou
ve své kráse.
Přečteno 461x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (2)
Komentujících (2)