Tak sama
Anotace: Další báseň ze dne 30.4.:) Píšu sem ty dny proto, že mě to baví a snad vám to nevadí.:) Tohle je o mých dalších výlevech ze srdíčka.:)
Rozhodl ses nechat mě samotnou,
vždyť mi to tak rve srdce!
Řekl jsi, že se vrátíš brzy,
ale co když jsou to plané řeči?
Prý potřebujeme pauzu
a já nejvíc odpočinek...
Je zvláštní, že to přišlo najednou,
ale co já zmůžu pouhou myšlenkou?
Ve dne, v noci se trápím,
ve svém smutku se utápím.
Tak se mi už prosím vrať
a mé zoufalé pocity zvrať!
Komentáře (3)
Komentujících (3)