Jak mršina svěží
u kompu teď jsem,
po klávesách běží
prsty v rytmu svém.
Únava se hlásí,
přesto mám strach spát,
že si to přihasí
sen,co nechci znát!
Chvilku jsme nahoře,
potom dole snad,
a veliké hoře
doprovází pád!
Ženy-to jsou hadi,
co se umí hřát
na Tvé mužné hrudi,
pak Ti jed svůj dát!
06.05.2007 22:41:00 | Kozoroh 1