A přece bude
Nad ztrápenou tváří zmučenou
vzduchem vykreslili kříž
V mrtvé záři již brzy vyženou
němou duši pryč
A než smrt osuší
z bledého čela pot..
Pojďme spolu pít!
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (1)
Komentujících (1)