Ovčácká ukolébavka
Anotace: věnováno LiLe :-)
Tohle mi dneska, abys spala
ovečka jedna povídala.
Když jsem se zeptal, zda-li ví,
kde vlastně ovce v duchu dlí,
zašeptala mi do ouška
"Hloupý...
já šeptala jsem pasáčkům
- a páslo mne jich mnoho
já šeptala i obláčkům
tam někde za oblohou
já šeptala i trávě
co k zemi už se sklání
Já šeptám tobě právě
a čekám
čekám na svítání."
Komentáře (4)
Komentujících (4)