Modrý hrozen špatný vrány
Anotace: pavučinovité stesky...možná stezky?
modrý hrozen tý špatný vrány
- moc piješ
řekl mi k ránu zvon
/pavučinovitě zněl
krajinou svítání/
A já s hlavou v záchodové míse
ztrácím Ferlingettiho,
- párkrát se ještě otočil -
ve směru tam a zpátky
/vrať se zpátky do pohádky
rozvážně řekl bystrý slon/
Ba ne, není cesty zpátky
žiju svoje divný pátky
/nevěříme na pohádky/
pohádky z papíru
modrá vrána, špatný hrozen
- k ránu jsou všechny takové -
makové.
Dim dam dom,
kyvadluje zvon
krajinou pohádky
řekl bystrý slon
vrať se zpátky!
Komentáře (0)