JOJO
Anotace: hloupá myšlenka, hloupěji ztvárněná... nic proti Němcům
Zkoušel jsem se oběsit
na špagátě od joja
Ach jo!
Ja!
německy na mě volali
Bylo to cestou do Paříže
Pršelo mi do oběšování
a ještě prší
Srdci se chtělo prchnout z těla
skrz zašlé listy leporela
Už nejsem celý a ani nebudu
Teď vám tu, günteři, udělám ostudu
Zatracená medicína
Pánové v těsných kazajkách
s rukama za zády
Však vy máte prochozené
ty duhové zahrady
kde i Brouci lítali za Luckou
Teď už se nezkouším oběsit na joju
Svázaný
S roubíkem
Křičím
a bojuju
Komentáře (2)
Komentujících (2)