Anotace: Nevadí vám trocha filozofie? Tak tady máte možnost, Inies, že píšu i jinou poezii, než obyč. píšu.
Jo a ještě děkuju,za básničku od Tebe v komentu k mojí"Stížnost duši".Jen škoda, žes tam psal,žes to nemyslel vážně.Už jsem si chtěla o Tobě snít.Stejně To za ní posílám sladkou pusu.
13.05.2007 23:17:00 | Miskitka
Výborná myšlenka a navíc dobře zpracovaná.Máš svůj styl, miluju svéráz, originalita je důležitější než dokonalost.Kdo jsou hosté? A kdo po nich okousá kosti?Hostem bývám nerada, tak to na mě zbydou ty kosti, co?:)Co bych taky chtěla, s mým nickem.:)Četla bych dál, ale musim chrnět, až najdu chvilku, vrátim se.
13.05.2007 23:10:00 | Miskitka
tahle je opravdu nej co jsem od tebe četla není to tím že toho bylo málo?
10.05.2007 14:14:00 | whiolet