Ohlásila se chyba serveru, když jsem dala 100%, nenačetlo se to, tak ti jich tady dávám násobek 100x100 !
05.06.2007 08:39:00 | Mara*
...jen duši bez těla...
už na ni vskrytu čeká
nedám ji do tmy studené
té duše má se leká
ke slunci touží jít
a v něm se roztavit...
05.06.2007 08:36:00 | Mara*
...tak nad tu křižovatku
foukám peříčko bílé...
...přistane na cestě
správné a žádné jiné...
...pak zvolna vykročit
můžeš dík nápovědě...
...jen oči otevři,
ať můžeš přes ně hledět...
;o)
04.05.2007 11:39:00 | Cecilka