Bezvětří
Zas čistím kotvu od rezu
a přitom vzpomínám,
na tu zrzku Terezu,
co srdce od ní mám...
Došel rum
a námořníci sušej hubu,
nadávaj a pijou vodu,
plivaj tabák na palubu...
nic dobrýho z toho nekouká...
když vítr nefouká...
jóóó - ani náhodou...
Třetí den se plachty nehnou
a námořníci než si lehnou,
zazpívaj si spolu se mnou,
celou píseň ještě jednou...
Přečteno 471x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
Komentáře (11)
Komentujících (11)