TeFu
Anotace: druhá z lyžáku....
Naše Terka Fučice,
to je pěkná dračice,
divoká kočka,
co má hnědý očka.
Zkrátila si vlasy,
vybírá chlapům kasy.
Krásná holka hravá,
a taky vybíravá.
Seidlovi se líbila,
Rudovi mozek vymyla,
stalo se brzo po sobě,
skoro si dali po hubě.
Láska s nima cvičí,
lehce hory přenáší
a kamarádství ničí.
Tahle milá Terezka
není vůbec nehezká.
Má nádherný nohy,
k modelingu vlohy.
Je to dobrá kost,
kdo by měl na ni zlost?
29.3. PMF 2007
Komentáře (1)
Komentujících (1)