Zeď
Anotace: ufff.... asi zamyšlení...trochu něco z jiného soudku
Čtu si
nemilosrdnou zeď podpisů a vzpomínek,
míjející všední všední dny zanechají stopu šedin,
notová osnova bez klíče,
co nekončí
a furt někde začíná,
polepené slepené pocity na zdi z novin - faleš,špína,upečená kachna,
co nechutnala...
Dnešní doba není zas tak undergroundová
/cizí slova jsou pohlazením - možná proto jsou tak líbezná?/
Úšklebek klauna,
cynika,
z koutku úst mu teče
blitka
Zvuk padající vody pálí,
( = pravým duchům dochází trpělivost),
s otevřenýma ušima poslouchat bolí.....
Zvolte návrat k domovům,
zavírám černobílý album..
Přečteno 376x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (6)
Komentujících (4)