Svět v oku
Spravedlnosti věřím,
Jenže lidé se posuzují jinak,
Vlastně nic nevím,
Kdekdo tvrdí opak.
Plujeme na stejné lodi,
Někteří však padnou,
Možná vás tam někdo hodí,
Snad i chůzí ladnou.
Křivda nás pohlcuje,
Obraťme se zády,
Nikdo se nevnucuje,
A neukazujte vnady!
Komentáře (0)