...Výprodej...
Anotace: Chtěla bych se dívat, tak otvírám oči...mrkám do světa a píšu...
Ve skleněné kouli
být svéráznou ženou
přistiženou tiskem
/přijímanou pod obojí/
tělo se vypařuje
krev a pot zůstává
dál pod lupou...
V kapli hoří duše
namísto svíček
/příliš hovořily/
o zpovědních tajemstvích
přitisknutých
ke klínům
na chrámové
dlažbě
Stopy se přou
o příměří
mezi mužem a ženou
/realitou/
Chladná pravda
hlásí se o slovo
ve výprodeji
vše za 39 polibků
na pozadí...
Komentáře (7)
Komentujících (7)