Dvojtě
Anotace: Jsem v bludném kruhu...
Dva sny v sobě,
každý jiný v základu.
Život vedu v zlobě,
dám milion za radu.
Různé osoby dvě,
v těle jedné ženy.
Je mi z toho zle,
jak pozoruji ty lidské sněmy.
Dva životy,
který je ten správný?
Berou mě z toho mrákoty,
zmatenost slaví.
Komentáře (3)
Komentujících (3)